Uitzending Gemist

RTL 5

De Nationale Sekstest

Kennisshow met een stout randje waarin Yolanthe Sneijder Cabau en Rick Brandsteder de seksuele kennis van Nederland testen. Samen met seksexpert Goedele Liekens zorgen zij voor een avond vol spannende vragen en prikkelende experimenten. In de studio maken acht BN'ers en vijf publieksvakken (de sekswerkers, de bachelors, de bachelorettes, de senioren en de homoseksuelen) de sekstest en zullen zich helemaal bloot moeten geven. Aan de hand van vragen, interessante filmpjes en spannende studio-acts wordt hun sekskennis gepeild. Wie heeft dringend seksuele voorlichting nodig en wie wordt de seksexpert van 2016? De kijker kan thuis meedoen met de sekstest via de RTL XL-app, beschikbaar voor zowel iOS als Android.

De Nationale Sekstest Uitzendingen

Afl. 1

De Nationale Sekstest - Afl. 1

Kennisshow met een stout randje waarin Yolanthe Sneijder Cabau en Rick Brandsteder de seksuele kennis van Nederland testen.

25-01-2017

RTL5

Alle afleveringen bekijken

RTL 5

Afl. 1

De Nationale Sekstest - Afl. 1

Kennisshow met een stout randje waarin Yolanthe Sneijder-Cabau en Rick Brandsteder de seksuele kennis van Nederland testen. Samen met Goedele Liekens zorgen zij voor een avond v ...

13-01-2016

RTL5

Alle afleveringen bekijken

RTL 5

© 2024 - UITZENDINGGEMIST.NET