Uitzending Gemist

RTL 7

Grensverleggers

Grensverleggers zijn avontuurlijke ondernemers die verantwoord zaken (willen) doen in ontwikkelingslanden en opkomende markten. Vanuit alle hoeken van de wereld delen ze hun ervaringen. Je kan ze volgen via hun blogs, Facebook, Twitter en vanaf september op RTLZ in de Grensverleggers TV-serie. Bekijk de wereldkaart voor meer ondernemers in het buitenland en zet jezelf op de kaart!

Grensverleggers Uitzendingen

Afl. 5

Grensverleggers - Afl. 5

We volgen het bedrijf Healthy Entrepeneurs in Rwanda. Healthy Entrepeneurs en alle andere Grensverleggers zijn ook online te volgen via rtlz.nl/grensverleggers.

07-10-2013

RTL7

Alle afleveringen bekijken

RTL 7

Afl. 4

Grensverleggers - Afl. 4

We volgen het bedrijf FairMail Cards in Peru. FairMail Cards en alle andere Grensverleggers zijn ook online te volgen via rtlz.nl/grensverleggers.

30-09-2013

RTL7

Alle afleveringen bekijken

RTL 7

Afl. 3

Grensverleggers - Afl. 3

We volgen de werkzaamheden van Butterfly Housing in Nigeria. Bedrijven als Butterfly Housing en alle andere Grensverleggers zijn ook online te volgen via rtlz.nl/grensverleggers.

23-09-2013

RTL7

Alle afleveringen bekijken

RTL 7

Afl. 2

Grensverleggers - Afl. 2

We volgen we de eigenaar van Powerhive In Kenia. Powerhive en alle andere Grensverleggers zijn ook online te volgen via rtlz.nl/grensverleggers.

16-09-2013

RTL7

Alle afleveringen bekijken

RTL 7

Afl. 1

Grensverleggers - Afl. 1

We volgen de eigenaren van studio JUX in Nepal. JUX en alle andere Grensverleggers zijn ook online te volgen via rtlz.nl/grensverleggers.

09-09-2013

RTL7

Alle afleveringen bekijken

RTL 7

© 2022 - UITZENDINGGEMIST.NET