Uitzending Gemist

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?

Special waarin iedereen uit het eerste seizoen van 'Ontvoerd' wordt bezocht om te kijken hoe de situatie nu is. Destijds ging het om zaken van internationale kinderontvoering die werden opgelost.
Het is zo’n beetje het ergste wat je als ouder kan overkomen: op een dag sta je op het schoolplein en je ziet je kind niet. Ook niet als iedereen naar huis is en het schoolplein leeg. Razende paniek neemt de overhand; je belt met vrienden, familie, kennissen, school, sportclubs etc. Na verloop van tijd moet je de vreselijke conclusie trekken: mijn kind is echt weg.

Op woensdag 21 augustus is er de special waarin iedereen uit het eerste seizoen van 'Ontvoerd' wordt bezocht om te kijken hoe de situatie nu is.

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? Uitzendingen

Afl. 2

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Afl. 2

John spreekt met de moeder van Insiya, twee jaar geleden nadat het meisje op gewelddadige wijze ontvoerd werd uit Amsterdam. De opdrachtgever, Insiya's vader, werd door John en ...

23-10-2018

RTL4

Alle afleveringen bekijken

RTL 4

Afl. 1

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Afl. 1

We blikken terug met met Sükran Sahin en de jonge Asrin. Daarnaast spreken we Korien Dijkhuis over haar zoontje Mert en Robin van Tartwijk met Nigel.

16-10-2018

RTL4

Alle afleveringen bekijken

RTL 4

Afl. 1

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Afl. 1

Special waarin iedereen uit het eerste seizoen van 'Ontvoerd' wordt bezocht om te kijken hoe de situatie nu is. Destijds ging het om zaken van internationale kinderontvoering di ...

21-08-2013

RTL4

Alle afleveringen bekijken

RTL 4