Uitzending Gemist

Injustice

William Travers lijkt een succesvol leven te lijden, hij woont gelukkig samen met zijn vrouw op het platteland van Suffolk. Travers is echter nog steeds herstellende van een traumatische reeks gebeurtenissen waardoor hij zijn geloof in het rechtssysteem heeft verloren. Met tegenzin wordt hij meegezogen in een zaak van zijn oude studievriend Martin Newall die van moord op zijn jonge secretaresse wordt verdacht.

Injustice Uitzendingen

Aflevering 5

Injustice - Aflevering 5

Travers ontdekt dat Lucy betaald werd om Martin te bespioneren en gaat verder op onderzoek. Detective Mark Wenborn gaat erg ver om Travers veroordeeld te krijgen.

20-04-2013

KRO

Alle afleveringen bekijken

Nederland 2

Aflevering 4

Injustice - Aflevering 4

Travers en zijn team komen erachter dat Lucy Wilson zich in het verleden schuldig heeft gemaakt aan afpersing, dat geeft een andere kijk op de zaak.

13-04-2013

KRO

Alle afleveringen bekijken

Nederland 2

Aflevering 3

Injustice - Aflevering 3

Advocaat William Travers probeert zijn oude studievriend Martin Newall, die verdacht wordt van moord op zijn jonge secretaresse Lucy, te helpen.

06-04-2013

KRO

Alle afleveringen bekijken

Nederland 2

Aflevering 2

Injustice - Aflevering 2

Advocaat William Travers reist naar Londen om zijn oude studievriend Martin Newall op te zoeken die van moord op zijn jonge secretaresse wordt verdacht. Dit zeer tegen de wens v ...

23-03-2013

KRO

Alle afleveringen bekijken

Nederland 2

Aflevering 1

Injustice - Aflevering 1

William Travers lijkt een succesvol leven te lijden maar is echter nog steeds herstellende van een traumatische reeks gebeurtenissen waardoor hij zijn geloof in het rechtssystee ...

16-03-2013

KRO

Alle afleveringen bekijken

Nederland 2