Uitzending Gemist

RTL 4

Postcode Nieuwjaarsshow

Op Nieuwjaarsdag blikten presentatoren Martijn Krabbe en Winston Gerschtanowitz terug op het roerige jaar 2011. In de gezellige spelshow 'De Postcode Loterij Nieuwjaarsshow: Het Eerste Feest Van 2012’ bij RTL 4, namen Martijn en Winston het tegen elkaar op in diverse spelronden.

Zij werden daarin bijgestaan door een team van BN-ers. De teams bestonden uit Jorgen Raymann, John Williams, Irene Moors, Georgina Verbaan, Barry Atsma en Edsilia Rombley. Ook kregen zij morele steun van hun eigen publiekstribune. In de gezellige en spannende strijd stonden opvallende feiten en actuele zaken uit 2011 centraal. Welk team wist het meest over het afgelopen jaar? Met alle spellen was geld te verzamelen en in de finale werd duidelijk welk team voor zijn publiekstribune een prachtige geldprijs gewonnen had.

Ook voor de kijker was het spannend, want gedurende de uitzending is er in totaal 48 miljoen euro weggegeven door de Postcode Loterij. In het programma werd bekend gemaakt waar de PostcodeKanjer van 40 miljoen euro is gevallen. Twintig miljoen euro ging naar deelnemers die meespeelden binnen de winnende postcode en twintig miljoen euro werd verdeeld over deelnemers die meespeelden met de winnende wijkcode. Caroline Tensen en Quinty Trustfull stonden op locatie om deze prijs uit te reiken. Daarnaast werden er ook nog eens acht postcodes bekend gemaakt die ieder 1 miljoen euro mochten verdelen. Door live te schakelen met de winnende postcodes, was te zien hoe de winnaars reageerden op het nieuws dat ze rijk aan het nieuwe jaar konden beginnen.

Postcode Nieuwjaarsshow Uitzendingen

© 2024 - UITZENDINGGEMIST.NET