Uitzending Gemist

RTL 5

Jonge Dokters - Van Het Olvg

Cardiologen, internisten, gynaecologen, chirurgen; aan het boeiende vak van medisch specialist gaan jarenlange studies en co-schappen vooraf. Het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam is het decor van de nieuwe, onthullende RTL 5-docusoap ´Jonge Dokters, je Leven in hun Handen´, die dit najaar van start gaat. In dit reality programma wordt het spannende leven gevolgd van acht jonge artsen tijdens hun werk in het ziekenhuis.

Met de juiste opleiding en de nodige bagage op zak begint het echte werk voor de acht ambitieuze artsen. Voor het eerst ligt het leven van patiënten in hun handen en doen zij werkelijk alles zelf. Van intakegesprekken en diagnoses tot benen zetten, hartoperaties en emotionele slechtnieuwsgesprekken maar ook de geboorte van een kind. Geen medische uitdaging of complicatie gaan zij uit de weg; De specialisten nemen beslissingen die voor de patiënt van levensbelang zijn.

Natuurlijk moeten ook zij stoom afblazen van alle hectiek, hebben zij hun eigen uitdagingen en problemen. Welke mensen gaan er eigenlijk schuil achter deze verantwoordelijke doktoren met hun overbezette agenda´s?

Jonge Dokters - Van Het Olvg Uitzendingen

© 2024 - UITZENDINGGEMIST.NET