Uitzending Gemist

RTL 4

Herman's Restaurant School

Herman den Blijker zet zijn tanden vanaf dinsdag 30 augustus in een nieuw project bij RTL 4: 'Herman's Restaurant School'. Met dit nieuwe programma geeft de Rotterdamse chef-kok een aantal mensen, die al lange tijd de weg naar de arbeidsmarkt niet weten te vinden, een gouden kans: een baan in een nieuw restaurant. Een éénmalige kans om een nieuw leven te beginnen met een opleiding die uiteindelijk moet resulteren in een baan in de nieuwe horecagelegenheid van een Rotterdamse ondernemer. Nog belangrijker is dat zij straks zelf in de keuken of in de bediening staan en daarvoor worden ze opgeleid, getraind en aangestuurd door Herman en zijn team van professionals.

De meeste deelnemers hebben weinig tot geen relevante werkervaring maar van één ding zijn ze heel zeker: ze willen een baan in de horeca op eigen kracht verdienen. Terwijl Herman hen richting geeft, zetten zij twee maanden lang alles op alles om hun doel te bereiken; die gedroomde horecabaan in een nieuw te openen restaurant in hun geliefde stad Rotterdam.

Herman onderzoekt gedurende de reeks waar de talenten van zijn leerlingen liggen, want alle deelnemers maken kans op een baan in het nieuwe restaurant. Afhankelijk van hun talent, wordt beslist wie waar het beste op zijn plek is, variërend van de bediening tot de keuken. Talent en inzet worden beloond, laksheid niet. De deelnemers hebben alles in eigen hand. Maar zodra iemand het té bont maakt, wordt hij door Herman weggestuurd en verspeelt hij of zij die gouden kans.

'Herman's Restaurant School' is géén wedstrijd en géén afvalrace. Het is een sociale realityserie over mensen met een passie voor de horeca, die om wat voor reden dan ook op een zijspoor zijn beland. Herman den Blijker gaat met zijn Rotterdamse mentaliteit tot het uiterste om een goed geolied team te smeden en dit project tot een succesvol einde te brengen.

Herman's Restaurant School Uitzendingen

© 2022 - UITZENDINGGEMIST.NET