Uitzending Gemist

Herman Den Blijker: Hermans Kookeiland

In Hermans Kookeiland strijden vijf koppels om dezelfde ultieme droom te verwezenlijken: wonen en werken in Nieuw Zeeland. Op een reis dwars door het land test Herman samen met oppergastheer Reimers, de duo´s de komende weken op hun vakmanschap. De opdrachten die de koppels voor hun kiezen krijgen moeten uitwijzen wie de beste chef is. Tegelijkertijd worden de partners van deze koks getoetst op hun gastheer- of gastvrouwschap. Uiteindelijk liggen er aan het einde van de reis voor een duo twee droombanen te wachten. De winnaars gaan aan de slag in het nog te bouwen restaurant van een van de allerbeste hotels van Nieuw Zeeland: het Sofitel Hotel & Spa in Queenstown.

Herman Den Blijker: Hermans Kookeiland Uitzendingen

De Winnaars Van Hermans Kookeiland!

Herman Den Blijker: Hermans Kookeiland - De Winnaars Van Hermans Kookeiland!

Nick en Jonneke gaan wonen en werken in Nieuw Zeeland. Ze hebben het programma van Herman den Blijker, Hermans Kookeiland, gewonnen.

19-10-2010

RTL4

Alle afleveringen bekijken

RTL 4

Sprong In Het Diepe...

Herman Den Blijker: Hermans Kookeiland - Sprong In Het Diepe...

In de halve finale wordt op spectaculaire wijze bekend gemaakt welke twee duo's er door gaan naar de finale van Hermans Kookeiland. Zij zullen een big swing maken. Het k ...

12-10-2010

RTL4

Alle afleveringen bekijken

RTL 4

Oergevoelens Komen Naar Boven

Herman Den Blijker: Hermans Kookeiland - Oergevoelens Komen Naar Boven

Deelnemers van Hermans Kookeiland gaan op jacht. Bij een kandidate komen oergevoelens naar boven als ze een geit neerschiet.

28-09-2010

RTL4

Alle afleveringen bekijken

RTL 4