Uitzending Gemist

RTL 4

De Reis Van Je Genen

Programma waarin twaalf Nederlanders een levensveranderend avontuur starten. Dankzij een DNA-test en uitgebreid stamboomonderzoek ontdekken ze eindelijk wie ze echt zijn. De kandidaten hebben allemaal een persoonlijke reden om mee te doen aan deze reis naar het onbekende. Presentatrice Caroline Tensen en deskundige Els Leijs gaan met de resultaten aan de slag en beginnen een zoektocht naar hun naaste familieleden, die over de hele wereld kunnen wonen.

De Reis Van Je Genen Uitzendingen

Afl. 4

De Reis Van Je Genen - Afl. 4

Ellen krijgt als 14-jarig meisje te horen dat haar moeder niets met haar te maken wil hebben. Caroline is, samen met haar dochter en kleindochter, op zoek naar haar vader, een C ...

28-12-2021

RTL4

Alle afleveringen bekijken

RTL 4

Afl. 3

De Reis Van Je Genen - Afl. 3

Maurice werd geboren zonder geschiedenis. Hij weet niets over zijn vader of moeder. En waar komt de onrust van Marion vandaan? Loes is op zoek naar haar vader: de Amerikaanse John.

21-12-2021

RTL4

Alle afleveringen bekijken

RTL 4

Afl. 2

De Reis Van Je Genen - Afl. 2

Caroline Tensen reist met Rodney naar Suriname. Wie is zijn vader? Priscilla is op zoek naar Joop de postbode en Anne wil weten wie haar moeder is. Familiedetective Els Leijs on ...

14-12-2021

RTL4

Alle afleveringen bekijken

RTL 4

Afl. 1

De Reis Van Je Genen - Afl. 1

Antoinette is op zoek naar haar vader. Ze weet alleen dat hij knap was en in een cabrio reed. En verder het verhaal van Tanja. Waarom is haar moeder onvindbaar?

07-12-2021

RTL4

Alle afleveringen bekijken

RTL 4

© 2022 - UITZENDINGGEMIST.NET