Uitzending Gemist

Nederland 2

Een eerbetoon aan Louis Davids

Iedereen kent de oer-Hollandse musicalklassieker De Jantjes. Maar weinigen weten dat de onvergetelijke liedjes, die deze musical tot op de dag van vandaag in de amusementswereld zo populair maakt, zijn geschreven door de cabaretier en revueartiest Louis Davids.
Tijd voor een hommage aan ‘de grote kleine man’. In het Werkteater in Amsterdam hebben bijzondere artiesten hun persoonlijke eerbetoon gebracht.
Wilt u Yvonne Valkenburg ‘Wordt nooit verliefd’ horen zingen? En horen hoe Arie Cupe ‘Omdat ik zoveel van je Hou’ ten gehore brengt? Ook artiesten als Mariska van Kolck, Job Bovenlander, Koert Jan de Bruijn en Ryan van den Akker laten hun Jordaanse hart spreken!
Speciale host Karin Bloemen neemt u mee in de wereld van de Jantjes en Louis Davids die met deze oer-musical de Jordaan van de jaren ‘20 op unieke wijze tot leven heeft gebracht.

Een eerbetoon aan Louis Davids Uitzendingen

Een Eerbetoon Aan Louis Davids

Een Eerbetoon Aan Louis Davids - Een Eerbetoon Aan Louis Davids

Iedereen kent de oer-Hollandse musicalklassieker De Jantjes. Maar weinigen weten dat de onvergetelijke liedjes zijn geschreven door de cabaretier en revueartiest Louis Davids. I ...

03-11-2013

Joodse Omroep

Alle afleveringen bekijken

Nederland 2

© 2024 - UITZENDINGGEMIST.NET