Uitzending Gemist

RTL 4

Het Moment Van De Waarheid

Een kandidaat krijgt onder leiding van Robert ten Brink eenentwintig vragen voorgelegd. De kandidaat moet deze vragen naar waarheid beantwoorden. De kandidaat heeft eerder 50 vragen beantwoord toen hij vast zat aan een leugendetector. Van deze 50 vragen zijn voor de uitzending eenentwintig vragen geselecteerd. De kandidaat zal nu wederom de waarheid moeten spreken. Indien de kandidaat weet dat hij tijdens de leugendetectorsessie, niet de waarheid heeft gesproken, dan kan hij dit alsnog doen. Een kandidaat is verplicht te antwoorden zodra de vraag gesteld is.
De familie en/of vrienden van de kandidaat zijn in de studio en krijgen zowel de vragen als antwoorden te horen. De familie en/of vrienden hebben wel de mogelijkheid om op een knop te drukken waarna Robert verder zal gaan met de volgende vraag - het antwoord op de huidige vraag zal dan niet genoemd worden.
Elke keer wanneer de kandidaat de waarheid spreekt op de vraag maakt de kandidaat kans op meer geld, maar wanneer de kandidaat een leugen vertelt, wint hij niets.

Uitzendingen

© 2021 - UITZENDINGGEMIST.NET