Uitzending Gemist

RTL 5

Rauw

Anouk (Jennifer Hoffman) huurt een dure etage in Amsterdam, maar dreigt haar woning uit te worden gezet omdat ze een flinke huurachterstand heeft. Ze ziet nog maar een oplossing en dat is een huurster in huis nemen. Noodgedwongen valt de keuze op Kiki (Georgina Verbaan), een chaotisch meisje dat in alle opzichten een tegenpool van de nette Anouk blijkt.

De belevenissen in hun hectische huishouden zijn te volgen in de improvisatiecomedy 'Rauw!', die vanaf 21 juni wekelijks is te zien bij RTL 5 en eerder werd uitgezonden bij Talpa.

De acteurs hebben geen vast script, maar krijgen in hun oortje opdrachten van de onzichtbare spelleider Harm Edens. Omdat de opdrachten direct moeten worden uitgevoerd, spreken de acteurs hun improvisatietalent aan. De orders van Harm verschijnen eveneens op een scherm, waardoor het publiek in de studio live kan zien hoe de spelers zich hieruit gaan redden. De onverwachte situaties zorgen steeds weer voor grappige scènes.

Behalve Jennifer Hoffman en Georgina Verbaan, zijn er meer bekende acteurs in de wekelijkse comedyshow te zien. Vincent Croiset speelt Peter Paul, de huurbaas van de meiden die zijn ogen bepaald niet in z'n zak heeft zitten. Zijn jaloerse vrouw Nicole (Miryanna van Reeden) maakt er geen geheim van dat ze dit niet kan waarderen. Ook vrienden Hafid (Mimoun Oaissa), Dennis (Robin Rienstra) en Joeri (Waldemar Torenstra) komen regelmatig voorbij in het appartement van Anouk en Kiki, waar altijd wat te beleven valt.

Uitzendingen

© 2024 - UITZENDINGGEMIST.NET